Kim

Vecka 39 = Trötthet deluxe
 
Jag skulle på riktigt kunna sova dygnet runt. Jag är trött konstant. Även om jag sover 12 timmar (som jag gjorde i natt) så är jag trött ändå. Det är normalt skriver folk när man googlar, kroppen förbereder sig inför förlossningen. Du behöver all vila du kan få. Jooo.. men när kommer förlossningen inträffa då? Jag kanske skulle vara mer okej med att vara trött dygnet runt om jag visste när hon kommer komma, haha. Näe men alltså, det tar på krafterna att vara såhär gravid. Och med "såhär gravid" menar jag naturligtvis höggravid. Någon själ som känner igen sig? Eller som känt samma? Trött trött trött trött. En annan rolig sak är att lillis i magen är allt annat än trött!!! Hon sparkar som aldrig förr!!?? Jag önskar att jag hade en gnutta av hennes energi, haha. Det är verkligen helt otroligt.
 
Såhär gick mitt och E:s samtal till idag:
- Men vila älskling
- Jo...men jag har sovit 12 timmar i natt (med undantag för 7111 kisspauser såklart) och nu sovit två timmar på eftermiddagen...ska jag vila mer ändå menar du?
- Ja!! Du får det!! Du är jätte gravid och ska vila exakt hur mycket du känner att du behöver medans jag boar åt oss. Okej?
- Okej! Tack älskling, du är bäst.
 
Nu är jag är trött igen. Dags att sova förmodar jag, haha.
 
 
(Bjuder på en 4 år gammal bild på mig och E)
 
Vi hörs snart igen. Ha det fint så länge.