Kim

Lättad efter ultraljudet
 
 
Minns ni hur orolig jag var inför rutinultraljudet? Jag kan med glädje meddela att allt gick bra!!! Hon gick i princip igenom hela kroppen såsom hjärta, hjärna, armar, ben, magsäck, urinblåsa och så vidare. Och allt såg bra ut. Hon sa "bra" eller "fint" efter varje genomgång, haha. Det var nästan som att hon förstod hur orolig jag var. 
 
Dock ville verkligen inte lilla plutten vända sig så hon kunde se allt hon ville se av hjärtat, hon kunde heller inte se ansiktet i profil så vi började prata om en ny tid nästa vecka, men då vände sig vår skatt helt plötsligt. Så det slutade med att hon kunde slutföra undersökningen ändå. Till och med barnmorskan blev full i skratt och sa att hen inte ville tillbaka, haha.
 
Efter att hon var klar med undersökningen och hade sett så allt såg bra ut så frågade hon slutligen om vi hade några andra funderingar. Då frågade E om hon kunde se könet. Då zoomade hon in mellan benen och sa att det mest troligtvis är en tjej. Jag blev lite full i skratt eftersom jag hela tiden känt på mig att det är en kille. Vi är så lättade över att allt såg bra ut och är så glada över att vi ska få en liten dotter. Hon kommer inte få dejta förrän hon fyller 18 såklart. Men det är en helt annan historia. 
 
 
Här är en bild från rul :)